Oi (hejka)! Dzisiaj kolej na mnie czyli Julkę J. (2TG)
Oi (hejka)! Dzisiaj kolej na mnie czyli Julkę J. (2TG).
Przed pracą lekki powiew świeżego powietrza i piękny widok
Swój dzień pracy zaczynam o godz. 10.00 w restauracji Sal'mare, gdzie czekają już na mnie przemili pracownicy, z którymi w przerwie, zajadamy się zazwyczaj pysznym lunchem. Dzisiaj na naszym stole gościło Carne de Porco a Portuguesa (tradycyjnie portugalskie danie składające się z wieprzowiny oraz ziemniaków oliwek ogórków kiszonych )Następnie zabieramy się do pracy zaczynam od zrobienia oliwek w marynacie potem kroimy cebulę ziemniaki pomidory składam burgery,kanapki i bowle a na samym końcu robię przepyszny mus mocno czekoladowyyyy
„Zagraniczna mobilność edukacyjna uczniów i absolwentów oraz kadry kształcenia zawodowego”
realizowanego ze środków programu FERS na zasadach Programu Erasmus+ sektor Kształcenie i Szkolenia zawodowe"
„Dobre wychowanie dzieci jest najważniejszą sprawą kraju, gdyż od niej zależy wartość obywatela, użyteczność ludu, szczęśliwość, ukształtowanie i zacność rodu ludzkiego."